<h2>First Security </h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!  </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>First Security</h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>First Security</h2><p>Για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, μία είναι η λύση...First Security!!!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.firstsecurity.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Συστήματα συναγερμού

 
Συστήματα συναγερμού
First Security | Συστήματα Ασφαλείας - Ζωγράφου Αττικής

Η εταιρεία μας First Security η οποία εδρεύει στο Γουδή ( Ζωγράφου ) Αττικής, χρησιμοποιεί τα καλύτερα προϊόντα του οίκου D.S.C. τα οποία προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και την εξαιρετική ποιότητα στη λειτουργία τους.
 
Ένα σύστημα συναγερμού κυρίως αποτελείται από τον κεντρικό πίνακα από μαγνητικές επαφές που τοποθετούνται περιμετρικά, από radar που ανιχνεύουν τη κίνηση, από σειρήνες μέσα στο χώρο και εξωτερικά, από ανιχνευτές σπασίματος υάλου και πυρανιχνευτές.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας, τοποθετεί τα συστήματα συναγερμού στα κατάλληλα σημεία για την προστασία μέσα και έξω του κτίσματος που θέλουμε να καλύψουμε.
 
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Ευδήλου 1, Πλατεία Ελευθερίας - Γουδή - Ζωγράφου / Αττική
Τηλ. 2107778074  Κιν. 6932404196